• fraktfritt över 1000kr
Priser inkl. moms

Vår verksamhet

Bengts Cykel o Motor startades 1972, företaget är fortfarande kvar i samma gamla konsumbutik i stadsdelen Kvarnsveden, utanför Borlänge i Dalarna. Vi har delat upp våran verksamhet i tre delar, Bengts Cykel o Motor, Touringbutiken och Skoterbutiken. Allt för att du som kund ska ha lättare att navigera i våra sortiment.

Bengts Cykel o Motor
All fordonsförsäljning sker via Bengts cykel o Motor. Fordon vi säljer är bland annat Motorcyklar, Snöskotrar, Vattenskotrar, Mopeder, Fyrhjulingar, Gräsklippare och andra skogs och trädgårdsprodukter. Vi har lång vana med att serva våra kunder med kvalitativa maskiner och har mycket god kunskap om dessa.

Vi är Auktoriserade på: 

ARCTIC CAT, KAWASAKI,  GOES,  STIHL, SUZUKI 

HUSQVARNA,KLIPPO,  MTD,  PEUGEOT, RIEJU

Touringbutiken 
Här hittar du det mesta till din MC. Vi har även stor kunskap och stort utbud av vindskydd bl.a från MRA.

Kawasaki originalkläder samt tillbehör hittar du via länken på vår sida.

Skoterbutiken 
Här hittar du det du söker till din Snöskoter, även personlig. Eftersom vi är auktoriserade på Arctic Cat snöskotrar, hittar du Arctic Cat original tillbehör hos oss.

Specialorderohar fått en egen rubrik i vår webb, här lägger vi upp specialordrar som vi inte har i vårt ordinarie sortiment på webben. Men du som kund har med hjälp av vår specialistkunskap kunnat hjälpa dig att hitta. 

Så tveka aldrig att kontakta oss om du inte hittar det du söker i vårat webbsortiment.

Söker du efter orginalreservdelar till din ARCTIC CAT, Snöskoter eller ATV, KAWASAKI ATV eller MC, GOES, STIHL, HUSQVARNA, KLIPPO, MTD, PEUGEOT, m.m  hittar du aktuellt artikel-nummer under fliken sprängskisser högst upp på sidan. Dessa delar är ej upplagda i webbshopen men för att få ett pris och lägga en beställning skickar du din beställning samt frågor till reservdelar@bengtscykelomotor.se 

För snabbare service vid reservdelsfrågor underlättar det för dig och oss om du varit in och tittat på sprängskisserna och fått fram artikel-nr.

Pssssst! Du har väl inte missat att vi har fraktfritt på de flesta av våra varor över 1000kr. Annars tillämpar vi enhetsfrakt + expeditionsavgift på 99kr.