Priser inkl. moms

Om oss

Bengts Cykel o Motor, startades 1972, företaget är fortfarande kvar i samma gamla konsumbutik i stadsdelen Kvarnsveden, utanför Borlänge i Dalarna.

I från dessa lokaler hanteras våra tre webbshoppar, Touring.se, Skoterbutiken.se samt Bengtscykelomotor.se  

Bengts Cykel o Motor har vi lång vana med att serva våra kunder med kvalitativa maskiner och har mycket god kunskap om dessa.

Vi är Auktoriserade på; 

ARTIC CAT,  KAWASAKI, GOES, STHIL,HUSQVARNA,KLIPPO. MTD, SYM

Söker du efter orginalreservdelar till din ARTIC CAT, Snöskoter eller ATV, KAWASAKI, ATV eller MC, GOES, STHIL, HUSQVARNA & KLIPPO, MTD, PEUGEOT, SYM m.m  hittar du aktuellt artikel-nummer under fliken sprängskisser högst upp på sidan. Dessa delar är ej upplagda i webbshopen men för att få ett pris och lägga en beställning skickar du din beställning samt frågor till reservdelar@bengtscykelomotor.se 

För snabbare service vid reservdelsfrågor underlättar det för dej och oss om du varit in och tittat på sprängskisserna och fått fram artikel nr.

I Touringbutiken.se hittar du det mesta till din Mc, vi är speciallister och generalagent för Hepco Becker packutrustning. Vi har även stor kunskap och stort utbud av vindskydd bl.a från MRA. På MC kläder är vårt favorit märke Halvarssons- Lindstrands samt Jofama. Kawasaki originalkläder samt tillbehör hittar du via länken på vår sida.

Skoterbutike.se 

Pssssst! Du har väl inte missat att vi har fraktfritt på de flesta av våra varor över 1000kr. Annars tillämpar vi enhetsfrakt + expeditionsavgift 99kr

Senast inlagda produkter
Active Cleaning
25 kr 20 kr
Sena 30K
Sena 30K
3.449 kr
MX JUMP
MX JUMP
695 kr 295 kr