Priser inkl. moms

Välkommen till Skoterbutiken

Nu kan du även välja avbetalning i kassan!

Vi välkomnar både dig som vill handla på nätet, samt dig som bor i närområdet och vill hämta ut din vara i vår butik i Borlänge. Om du vill hämta ut i butik, lägg dina artiklar + namn samt mobil nr på ett mejl till reservdelar@bengtscykelomotor.se så får du ett sms när artiklarna finns för avhämtning.

Här hittar du kvalitativa skoterdelar till märken som Arctic Cat, Lynx, Ski Doo, Aktiv,  Lynx, Polaris & Yamaha m.m. Vi har i många år sålt skoterdelar till både Sverige, Norge & Finland. Vi har bred kunskap och ett brett sortiment, där du hittar så väl Arctic cat, BRP/ Lynx/ Ski Doo originaldelar samt delar från Kimpex, SnoPro, Speedtech m.m.

Navigera dig genom hela vårt sortiment här till vänster för att se om du hittar något som passar dig. Sidan uppdateras hela tiden så är det något du söker som inte finns här på sidan så skicka en förfrågan till oss via mail, order@touring.se eller ring oss på 0243-237080 så hjälper vi dig.

Pssssst! Du har väl inte missat att vi har fraktfritt på de flesta av våra varor över 1000kr. Annars tillämpar vi enhetsfrakt + expeditionsavgift 99kr

Senast inlagda produkter
Sena 30K
Sena 30K
3.449 kr
MX JUMP
MX JUMP
695 kr 295 kr
MX TWIST
MX TWIST
1.495 kr 495 kr